Miesto gynėjo vadovas


The Mini-Manual for the Urban Defender
Version 4 (April 3, 2022)
By John Spencer


Miesto gynėjo mini vadovas
4 versija (2022 m. balandžio 3 d.)
Parašė John Spencer


Spencerio nuolatiniai įsakymai (Miesto gynėjui)


1. Gynyba yra stipriausia karo forma. Užpuolikas turi ateiti pas jus, o jūs turite būti parengtose pozicijose. Jis turi pereiti atvirą gatvę, kad jus užpultų. Nužudykite jį gatvėse ir alėjose.

2. Niekada nenustokite ruoštis gynybai. Net kai kovojate, turėtumėte tęsti tobulinti savo pozicijas.

3. Priverskite užpuoliką eiti ten, kur norite jūs, o ne ten, kur nori jis. Statykite kuo aukštesnes užtvaras. Blokuokite visas gatves, alėjas, duris ir langus. Paverskite miestą sienų tvirtove, kuri priverstų priešą patekti į jūsų paruoštus spąstus.

4. Naudokite betoną. Jis yra didžiausias jūsų gynybinis išteklius. Nenaudokite medienos ir smėlio maišų, jie yra silpni. Plieniniais strypais (armatūra) sutvirtintas betonas yra viena stipriausių medžiagų. Statykite užtvaras ir kovos pozicijas iš jo.

5. Visada slėpkite save, savo poziciją ir ginklus. Visada manykite, kad priešas jus mato iš iš viršaus. Jei jis jus mato, gali smogti raketomis, bombomis ir minosvaidžiais. Jei visada esate pasislėpę, judėdami pastatų viduje, po brezentu tarp pastatų, priešas negalės smogti jūsų atakuoti.

6. Naudokitės visais požeminiais įrenginiais. Jei po jumis jų nėra, pradėkite kasti. Užpuolikas prieš užpuldamas jus susprogdins. Požemines patalpas galite naudoti slėptis, pabėgti, apsisaugoti, saugoti atsargas, judėti ir kontratakuoti.

7. Netikėtumas yra svarbiausia. Užpuolikas negali matyti per betoną. Jūs sprendžiate, kada ir kur vyks kova. Priešas labai bijo miesto snaiperių. Priverskite jį manyti, kad kiekviename lange yra snaiperis.

8. Kovokite grupėmis. Vieno kovotojo nepakanka. Kovokite mažiausiai 3-5 žmonių komandomis.

9. Visada atakuokite iš apsaugotos ir paslėptos pozicijos. Nesvarbu, ar metate ką nors ar šaudote; darykite tai iš pastato vidaus, iš aukštų ar žemų aukštų, už krūvų griuvėsių krūvų arba iššokę iš požemių.

10. Užpuolę visada turėkite pabėgimo planą. Sienose, grindyse ir lubose padarykite skylių, kad galėtumėte pabėgti tarp kambarių ir pastatų, kai krenta priešo bombos arba jei jos yra per arti jūsų. Kaskite.

tunelius po pastatais ir namais kaip pabėgimo vietas. Pasidarykite daug skirtingų tarpusavyje susikertančių atakų pozicijų. Visur iš anksto padėkite atsargų: šovinių, granatų, raketinių granatsvaidžių, vandens ir t. t.

11. Nesileiskite nustebinami. Priešas bijo karo mieste. Jis bandys prasmukti pro jūsų gynybą. Niekada nemiegokite daugiau nei 2/3 savo kovotojų.

12. Gerkite vandenį. Negalite kovoti, jei esate miręs. Be vandens galite išgyventi tik 3 dienas, bet 3 savaites be maisto. Išvalykite bet kokį vandenį (užvirinkite, įpilkite baliklio arba jodo). Jei jūsų šlapimas skaidrus, nėra ko baimintis; jei jis geltonas ar rudas, jūs krisite žemyn.

13. Prieš valgį nusiplaukite rankas. Liga gali jus nužudyti labiau nei priešo kulkos. Kai valgote ir gerkite, įsitikinkite, kad jūsų tualetai yra toliau nei už 100 metrų. Neleiskite musėms liesti jūsų maisto.

14. Privalote laikytis karo įstatymų. Privalote nešioti ženklus, pagal kuriuos būtų galima atpažinti, kad esate kovotojai. Nesvarbu priešo taktika, privalote laikytis karo įstatymų, įskaitant elgesį su pagautais priešo kovotojais.


8 miesto puolimo taisyklės

Yra taisyklių, kurios riboja karinių pajėgų puolimą prieš miestą. Protingas gynėjas planuoja maksimaliai išnaudoti ir panaudoti kiekvieną taisyklę prieš užpuoliką. Taisyklės yra šios:

1. Miesto gynėjas turi pranašumą. Reikia daug daugiau jėgų pulti ir įveikti priešą, kuris yra įsitvirtinęs ir tinkamai sukonstruotoje gynyboje, nei priešą, esantį atviroje gynyboje.

2. Miesto reljefas sumažina užpuoliko žvalgybos pranašumą, stebėjimo, žvalgybos ir žvalgybos pranašumus, oro pajėgų naudingumą ir užpuoliko galimybes užpulti per atstumą.

3. Gynėjas gali matyti ir užpuoliką ir su juo susidoroti, nes užpuolikas turi ribotą priedangą ir pasislėpimą. Didžiausias besiginančiojo taktinis pranašumas yra tas, kad ji gali likti pasislėpusi pastatų viduje ir po jais.

4. Pastatai tarnauja kaip įtvirtinti bunkeriai, kuriuos reikia įveikti. Miestai yra pilni statinių, kurie idealiai tinka karinės gynybos tikslams. Dideli vyriausybiniai, biurų ar pramoniniai pastatai dažnai būna pagaminti iš storo, plienu sutvirtinto betono, dėl kurio jie beveik nepralaidūs daugeliui karinių ginklų.

5. Užpuolikai, norėdami prasiskverbti pro pastatus, turi naudoti sprogstamąją jėgą. Pagrindinis dabartinis miesto įtvirtinimų puolimo būdai yra arba juos sunaikinti, arba paruošti pastatą sprogstamaisiais užtaisais, o tada siųsti pėstininkus, kad jie įeitų ir išvalytų visą pastatą, jei reikia.

6. Gynėjas išlaiko santykinę manevravimo laisvę miesto vietovėje. Jie gali paruošti vietovę taip, kad būtų lengviau judėti ten, kur vyksta mūšis reikia. Jie gali sujungti mūšio pozicijas keliais per pastatus ir po jais. Jie gali statyti kliūtis, kad užpuolikus nesąmoningai įviliotų į apgalvotas pasalas. Dėl ribotų pagrindinių priėjimo kelių daugelyje tankiai apgyvendintų miestų.

7. Požemis tarnauja kaip gynėjo prieglobstis. Gynėjai gali pasinaudoti esamais tuneliais arba iškasti savus, kad sujungtų kovos pozicijas, pasislėptų nuo aptikimo ir suteiktų ir net panaudoti juos puolimui kaip tunelių bombas prieš užpuolikus. stacionarioms karinėms pajėgoms.

8. Nei užpuolikas, nei gynėjas negali sutelkti savo pajėgų prieš kitam. Tankioje miesto vietovėje sukurta gynyba riboja tiek greitą judėjimą, tiek galimybę sutelkti formuotes prieš lemiamus taškus.


6 pagrindiniai bet kokios gynybos elementai

Šie šeši gynybos elementai taikomi bet kokiai gynybai, nesvarbu, kokio masto ar aplinkos. Miesto gynyboje gynėjas visada turi galvoti apie tai, kaip miesto vietovė gali būti suformuotas ir naudojamas taip, kad gynėjai galėtų daryti tai, ką nori daryti, o priešui sutrukdyti daryti tai, ką jis nori daryti. Šeši pagrindiniai elementai yra šie:

- Pasirengimas - kai tik miesto gynėjas nusprendžia kovoti, jis turi pradėti planuoti ir formuoti miesto teritoriją, kad savo planus. Miesto gynėjas niekada nenustoja ruoštis. Netgi kai jie kovoja, jie gali turėti keletą kovotojų šaudymui, o kiti toliau stato kliūtis, pozicijas ir kt.

- Lankstumas - visa gynyba turi būti lanksti, kad galėtų lanksčiai prisitaikyti prie užpuoliko veiksmų. Tai svarbu visai miesto gynybai iki vieno kvartalo.

- Saugumas - gynėjai turi užtikrinti, kad visos miesto pusės būtų saugios. Visose kovos pozicijose reikia daugiau nei vieno žmogaus.

- Operacijos gylyje - reikia sugebėti išmušti priešą kuo toliau ir juostomis arba žiedais aplink centrą. miestą, besidriekiančius kuo toliau.

- Sutrikdymas - Naudokitės miestu, kad išardytumėte puolėjo formuotes, kolonas, atskirkite tankus nuo pėstininkų.

- Manevrai - naudokite ir ugnį, ir greitai judančius gynėjus.

- Masiškumas ir koncentracija - Būkite pasirengę kritiniu momentu prieš puolėjus mesti dideles gynėjų grupes akimirkomis.


Plačiau/Šaltinis:
https://static1.squarespace.com/static/622cbafd4ab19b7c0966d469/t/624b0fcc746c1e4ec5984cd6/1649086413544/Mini_Manual_Spencerv4_English_03APR22v2.pdf

Komentarai