25-iems litrams vyno
Receptas lengvam, sausam vynui pasigaminti:
15 kg. rūgščių vyšnių,
3,25 kg. cukraus,
5 g. pektino fermento,
10 g. maistingųjų medžiagų,
1 pakelis „Bordo" vyno mielių
arba pakelį universalių vyno mielių.
Receptas lengvam, sausam vynui pasigaminti:
17,5 kg. vyšnių,
3,75 kg. cukraus,
5 g. pektino fermento,
10 g. maistingųjų medžiagų,
1 pakelis „Burgundiškų" vyno mielių
arba pakelį universalių vyno mielių.
Receptas sausam vynui pasigaminti:
17,5 kg. vyšnių,
5,5 kg. cukraus,
5 g. pektino fermento,
10 g. maistingųjų medžiagų,
1 pakelis „Portvein" vyno mielių
Arba pakelį universalių vyno mielių.
Receptas stipriam, saldžiam vynui pasigaminti:
17,5 kg. vyšnių,
6,25 kg. cukraus,
5 g. pektino fermento,
10 g. maistingųjų medžiagų,
1 pakelis „Portvein" vyno mielių.
15 kg. rūgščių vyšnių,
3,25 kg. cukraus,
5 g. pektino fermento,
10 g. maistingųjų medžiagų,
1 pakelis „Bordo" vyno mielių
arba pakelį universalių vyno mielių.
Receptas lengvam, sausam vynui pasigaminti:
17,5 kg. vyšnių,
3,75 kg. cukraus,
5 g. pektino fermento,
10 g. maistingųjų medžiagų,
1 pakelis „Burgundiškų" vyno mielių
arba pakelį universalių vyno mielių.
Receptas sausam vynui pasigaminti:
17,5 kg. vyšnių,
5,5 kg. cukraus,
5 g. pektino fermento,
10 g. maistingųjų medžiagų,
1 pakelis „Portvein" vyno mielių
Arba pakelį universalių vyno mielių.
Receptas stipriam, saldžiam vynui pasigaminti:
17,5 kg. vyšnių,
6,25 kg. cukraus,
5 g. pektino fermento,
10 g. maistingųjų medžiagų,
1 pakelis „Portvein" vyno mielių.
Komentarai
Rašyti komentarą