Labiausiai tinka vištienai arba avienai.
Citrinos: 1 vnt. išspaustos sultys ir nutarkuota žievelė
Rozmarinai :2 valg. š. kapoto šviežio
Česnakai: 2 skiltelės
Alyvuogių aliejus: 6 valg. š.
Juodieji pipirai: 1 žiupsnelis šviežiai maltų
Stambiai supjaustytą česnaką sudėti į didelį dubenį. Nuplauti citriną ir plonai nulupti geltoną žievelę. Išspausti citrinos sultis. Susmulkinti šviežią rozmariną ir taip pat suberkite į dubenį. Įmaišyti alyvuogių aliejaus, druskos bei pipirų.
Į dubenį dėti mėsą ir pavolioti, kad visas mėsos gabaliukas(-ai) pasidengtų marinatu.
Įvynioti į plastikinį maišelį, paliti šaldytuve pasimarinuoti nuo 30 minučių iki 2 valandų.
Komentarai
Rašyti komentarą