Tinka raudonai mėsai.
Pomidorų tyrė: 90 ml
Granatų sultys: 80 ml
Medus: 2 valg. š. skysto
Granatų melasa: 2 valg. š.
Česnakai: 2 skiltelės
Garstyčios: 2 valg. š.
Vorčesterio padažas: 1 arbat. š.
Saldžiosios paprikos milteliai: 0,5 arbat. š.
Druska: 1 žiupsnelis
Juodieji pipirai: 1 žiupsnelis
Visus ingredientus sumaišyti. Gautame marinate laikykite mėsą mažiausiai 2 val., bet geriau pernakt. Idealiai tinka jautienai, kiaulienai ar avienai.
Pomidorų tyrė: 90 ml
Granatų sultys: 80 ml
Medus: 2 valg. š. skysto
Granatų melasa: 2 valg. š.
Česnakai: 2 skiltelės
Garstyčios: 2 valg. š.
Vorčesterio padažas: 1 arbat. š.
Saldžiosios paprikos milteliai: 0,5 arbat. š.
Druska: 1 žiupsnelis
Juodieji pipirai: 1 žiupsnelis
Visus ingredientus sumaišyti. Gautame marinate laikykite mėsą mažiausiai 2 val., bet geriau pernakt. Idealiai tinka jautienai, kiaulienai ar avienai.
Komentarai
Rašyti komentarą