Leptelėjimai

1. Politikė Birutė Vėsaitė pareiškė apie „Norfos“ prekybos tinklo bankrotą, pasirėmusi pardavėjos žodžiais apie užsidarančią parduotuvę.

2. Seimo narys Eligijus Masiulis išsakė mintį, kad valstybės įmonėms už 5 tūkstančių litų atlyginimą gali vadovauti tik kvailiai arba vagys.


3. Socialdemokratas Bronius Bradauskas bandė samprotauti apie tai, kad Lietuvos žydus per Holokaustą gelbėjusiems žmonėms pensijas turi mokėti ne Lietuva, o Izraelis.

4. “Mes asmeniškai negeriam“, – frazė iš istorinio Lino Kleizos interviu TV3 televizijai po 2007 metų Europos krepšinio čempionato tapo kultiniu juokeliu visoje Lietuvoje.

5. Dar tebesigardžiuojama Seimo narės Dalios Teišerskytės itin nepoetiškais ir jau visai neliberaliais prisiminimais apie kelionę orlaiviu tarp unitazo ir panašiai dvokiančio netradicinės odos spalvos bendrakeleivio.

6. Vienašališkai neigiamu požiūriu į Rusiją Lietuvos žiniasklaidą apkaltinęs ES ambasadorius Rusijoje Vygaudas Ušackas užminė mįslę: jis tiesiog nusišnekėjo, smarkios Kremliaus propagandos paveiktas, ar ėmė ieškoti naujų savo karjeros galimybių?

„Pas mus žiniasklaida ganėtinai vienpusiškai pateikia poziciją Rusijos atžvilgiu. Labai daug neigiamos ir nepakankamai yra šiek tiek balansuotos objektyvios nuomonės, – kalbėjo ambasadorius, kartu bandydamas menkinti Rusijos vaidmenį užpuolant Ukrainą. – Trūksta daugiau informacijos, mano nuomone, apie tai, kas vyksta pačioje Ukrainoje. Antras dalykas yra tai, kad, su visa pagarba, mes negalime visko suversti pačiai Maskvai dėl konflikto Ukrainoje. Trečia, mums reikėtų geriau suprasti visas problemas ir visumą tų iššūkių, su kuriais susidurs pati Ukraina. Ketvirta, su visa pagarba Ukrainai, mes negalime idealizuoti tos šalies perspektyvų ES atžvilgiu.“

7. Buvęs Seimo etikos sergėtojas Algimantas Salamakinas Liną Karalių ir Andrių Šedžių pasiuntė originalia kryptimi: „Eikit jūs abu ir apsimyžkit!“

8. Nuo chuliganų nukentėjęs dainininkas Eugenijus Ostapenko: „Jei mane kas būtų prievartavę, tai vieną vietą būtų skaudėję. Bet man neskaudėjo.“

9. “Mis Lietuva 2008“ Gabrielė Martirosianaitė: „Visada galvoju, ką dedu į burną.“

10. Vadybininkė Aida Žiliūtė: „Turiu širdyje keletą kiaušinių, manęs taip lengvai nepastumsi.“

Komentarai